Odchovy A7-Z7

 



11.listopadu 2018 -Zora Le Grace má své druhé miminka a jsou po tatínkovi Tristan Le Grace. 3 holky,dva kluci.
2.listopadu 2018- Nečekané překvapení po ránu-jedináček,holčička u rodičů Charisma Le Grace a Habeš Le Grace.

30.10.2018 - přišla jsem přímo k začátku porodu.První bílé mimčo ,nevěřím svým očím.Dalmatinek to není,celé miminko bílé. Nakonec krásná trojka.Maminka Orsana Le Grace a tatínek Kalimero Le Grace

28.října 2018 - Dnešní vrh nám přinesl dvě dalmatinky a dvě celobarevná miminka aguti.Maminka Calista Le Grace a tatínek Orfeo Le Grace.

21.října 2018- dnes se samičce malého morčátka Ikaruska Le Grace narodily 3 krásné velké holčičky. Žádná sice není dalmatin po mamince,ale jsou po černém tatínkovi Tuleň Le Grace.

15.října 2017 - sameček Santos Le Grace se i přes svůj věk činí a je opět tatínkem.Jedinou dceru mu porodila samička Vesna z Morčecího doupěte-a je celá mamina.

5.října 2018 - cuy samičce Zeva Le Grace se dnes po ránu narodily dva klučíci .Tatínkem se stal opět Santos Le Grace.

22.září 2018 - Cuy samička Fiona Teanse porodila 4 samečky. Jejich tatínkem je cuy Santos Le Grace.

17.září 2018- Aguti stříbrný pár -samička Quaky Le Grace a dalmatin Orfeo Le Grace.Mamina porodila 5 vmiminek. Největší však již mrtvé a to nejmenší zemřelo brzy po porodu.Zůstaly ale tyto krásné holčičky.

9.září 2018- tento den přinesl 5 krásných miminek od rodičů Tempera Le Grace a Xanto Le Grace. Povedli se jim 3 dalmatinci standartní kresby a dva zlatí aguti .

P7
12.srpna 2018- Cuy odchov samičky Havana Le Grace a samečka Sancho z Kozího hrádku,-a na svět se vykulili 2 kuličky.

O7
10.srpna 2018- se narodili dva kluci samičce Chvilka Le Grace a otci Habeš Le Grace.Jsou v krásné bíločerné kombinaci barvy magpie.
 

8.srpna 2018 - stále trvající úmorná vedra tohoto roku přivedli na svět jedno jediné miminko maminky Flota z Kozího hrádku. Miminko je veliké.tatínkem je sameček In Out Carmela

20.července 2018 -při tomto vrhu samička Nugetka málem přišla o život. Jen díky rychlému odvozu na veterinu a výbornému zásahu paní doktorky přežila. Druhé miminko mělo špatnou polohu a nešlo ven. Než se povedlo miminko srovnat a vyndat, byla zbylá miminka již mrtvá. Zůstal jeden-první sameček a ten mámě dodával sílu tohle vše přežít. Tatínek Kalimero Le Grace.

19.července 2018- dnešní vrh má za sebou černá samička Morava Le Grace.Oproti Parádě, která měla 4 černá miminka, má Morava zase 4 miminka dalmatinská.A jako bohus ještě jedno černé. :-) Tatínek je opět Hulk Happy Guinea Pig.

13.července 2018 - dnešní cuy vrh přinesl dvě holčičí kuličky pěkné váhy.Maminka je Fiona Teanse a otec náš sameček Santos Le Grace

10.července 2018 - černá samička Paráda Le Grace a samec Hulk happy Quinea Pig se dnes stali rodiči 4 černých miminek.Ani jedno není dalmatin po tatínkovi.

5.července 2018- černá samička Maskota Le Grace dnes porodila 5 miminek, z toho 3 dalmatiny po tatínkovi Tristan Le Grace

3.července 2018- dnes jsem se konečně dočkala miminek od samičky cuy-Libuška Le Grace. Její velké bříško skrývalo 4 miminka, dvě z nich velikánské, dvě malé.tatínek je Heřmánek Le Grace

1.července 2018 - dnes velké nadělení: samička Ikona Le Grace měla pod sebou 5 miminek.Samé červené nadělení,-všichni po tatínkovi Vilda z Kozího hrádku.Všechna miminka budou nejspíš s kresbou california.

28.června 2018 - samička Tamara Le Grace nemohla několik měsíců zabřeznout.Pak se ale něco stalo a konečně nám porodila miminka.Sameček -tatínek Harlekýn Le Grace přišel o manželku, ale zato má své 3 krásná miminka.

24.června 2018 - Filipína Le Grace,mamina dnešních 3 miminek,v krásné černobílé kombinaci barev.Pyšný tatínek Heřmánek Le Grace.

21.června 2018 -dnešní vrh je sice v počtu 3 miminek, ale jedno je tak malé, že je to spíše počet 2 a půl miminka. Veliká samička Horalka Le Grace má 2 krásně velká mimina.To malé je ale o to krásnější.Je to sameček v budoucí california kresbě.Bude to nádherný kousek a po tatínkovi Sancho z Kozího hrádku má velkou šanci dohnat velikostí své sourozence.

19.června 2018 - Kréta Le Grace je samička v krásné california kresbě. Tatínkem těchto 4 miminek je také california sameček,Xavier z Krásné hory.
 

17.června 2018 - Ulítlina Teanse,cuy samička, která nechtěla dlouho zabřeznout a jen si užívala pobytu u samce.Nakonec se povedlo a tatínkem se stal opět sameček Sancho Kozí hrádek.Každé miminko je jiné a vypadá to na 2 rexíky.Vzácností je nejspíše u nás v Čr jediný cuy rex v černé barvě :-)

8.června 2018- pokračuje babyboom a tentokrát opět cuy mamina. Choriza Le Grace porodila za hřmění hromů,v největším slejváku, odpoledne ve 3 hodiny 3 miminka.U porodu jsem tentokrát byla.Vše proběhlo skvěle a rychle.Poslední miminko mě trochu zmátlo.Nejprve jsem viděla bílé a pak najednou bylo krémové. konečné zjištění- má barvy obě a bude kalifornské.:-) Otcem se stal opět náš největší samec Sancho.

7.června 2018 - vrh cuy morčátek.Samička Nautila Le Grace a její druhý vrh ve znamení černo bílé. Narodili se jí 2 kluci a dvě holky a jsou to pěkní cvalíci tlusťoučký.. Tatínek je Habeš Le Grace.